Arnolka rašė:
Na kritikuoji čia konkrečiai bet...
Čia kaip formulė 1. Įranga + komanda + vairuotojas? Daug buvau prirašęs bet ištryniau nes persipynė šimtai faktų. ekipažų ten tikrai daugiau negu nufilmuota. Tikrai ne balvoniukai ten žvejoja. Atranka žvėriška, pasiruošimas varžyboms ištisus metus. Na ir pats Pitercovas daug kartų kartojo, kad lygis varžybų nerealus ir varžovų komandos labai stiprios, žuvys muštos ir jų nėra daug nes į tokius telkinius iš vakaro neprileisi
Žodžiu ką čia aiškintis. Gėriau mėgautis filmuku ir galbūt nusižiūrėti kažką gero
Dar labai įdomu toks faktas kaip pasaulinėse Bass'u varžybose laimi tų šalių atstovai kur tokių žuvų aplamai nėra

kas kalba apie tam tikrą lygį nes laimi ne po kartą.
jeigu kažką asmeniškai čia įžiūrėjai. žinok dėl karpių aš nieko nežinau

Aš klipą peržiurėjau be garso (darbe nėra kalonėlių), todėl paklausiau apie atranką, nes tie vyrai daug kalbėjo, o apie ką aš negirdėjau. Kad tarp jų yra spiningavimo šulų aš mačiau, bet tik tiek.
Aš tik sakau nereikia sumenkinti ir nurašyti oficialių pasaulio čempionatų dėl tokios pompastikos nebuvimo. Bent jau karpiavime nė vienas iš tų ,,kietuolių'' dalivaujančių neva tai kažkokiuose pasaulio čempionatuose nedrysta sudalyvauti oficialiuose čiampionatuose (kur dalyvauja rinktinės o ne norintys dalyvauti), nes neva tai nelygis. Bet papult į ,,nelygį'' nepavyksta- nes atranka vyksta per kelis varžybų etapus o ne moki eurą žinai kelią.
Galų gale kiekvienos varžybos (kokia bebūtų atranka) nėra paprasta žūklė. Todėl bet kokiu atveju kiekvienas sportininkas siekiantis rezultato vertas pagarbos.
blyn norėjau tik pasakyt, kad nereikia nuvertint kitų varžybų o prirašiau dvi žinutes